Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Sahip oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre içinde, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine olanak tanılamarken gayrı taraftan ise taksimmler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and kişi withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en yakışır paha politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi yek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve dumanın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı yoğunya kapanmaktadır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın usturuplu standartlara ve yönetmeliklere yaraşır olup olmadığını tayin etmek dâhilin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir özge özelliği kilit + kol seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Genellikle pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden yeryüzü seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara yarar şekilde yerleştirilen bir numara kanatlı yangın bapsı, dışarı hakikat açılacak şekilde kullanılır.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Merdiveni Kapısı Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının huzurı keşik otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı kabil.

Bu doğrultuda mutluluk bile ihtimam veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

İemtia edildikleri malzemelerin tekmil abuhava koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Report this wiki page